tisdag 20 april 2010

Kanske, men bara kanske


Ska möta min sambo p lunchen idag på en resebyrå för att eventuellt boka en resa. Det som från början tedde sig så enkelt, det är väl bara att gå in på internet och boka, har blivit ett heltidsprojekt fyllt av ångest.

Det är alltså ingen jordenruntresa som ska till, utan en högs ordinär charter. Men jag har efter ett sjuuukt antal timmars surfande på resesajter upptäckt att det finns inget som heter vanlig charter. Eller så är det jag som är ovanligt omständig och har beslutsångest.

Det måste vara hyffsat kort flygtid, men ändå tillräckligt långt borta för att det ska vara varmt. Det ska helst vara ett exotiskt resmål, men ändå tryggt och säkert för barn. Inga överraskningar vad gäller äckliga djur eller magsjukemat. Gärna lokal prägel och inte så turistigt, men hotelnivån och det omgivande området måste vara resortmässigt med hög turistkvalité. Gångavstånd till strand men inte någon exploaterad tureturist strand med tyskar packade som sillar. Vårt hotelrum måste ha ett avskilt sovrum, helst markterass, nära till restaurang och poolområde, men inte något störigt spring och oväsen utanför. Bara lugn och ro.

Detta håller på att bli en besatthet. Att hitta det perfekta resmålet. Det måste bli ett slut på det här nu.

Det här kommer att bli piece of cake, bara att boka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar